RÓLUNK

Tudj meg többet a háttérben dolgozó csapatunkról!

"Szeretek hajózni tiltott tengereken, szeretek kikötni barbár partokon."

Herman Melville, Moby Dick​

Erdély

Erdélyi utazási iroda vagyunk, fő profilunk a természetjárás, túrázás. Elsősorban Erdély soha meg nem unható hegyeit járjuk. Velünk felfedezheted a bérces haza csodás tájait, ha még nem voltál Erdélyben, de mindig vágytál. Ha már voltál, de valami újra vágysz, akkor is tarts velünk. Hívjuk a haladó Erdély-járókat is, akik mar látták a standard látnivalókat és valami újra, érdekesebbre, nagyobb kihívásra, vagy csak egy más szemszögre vágynak.

Nem kell kontinenst váltani a nagy élményhez, nem kell órákat repülni és százezreket költeni a nagy kalandra, hiszen néhány órányi távolságra itt vannak a mi nagy hegyeink, történelmi városaink, csodás tájaink és vendégszerető embereink. A Radnai gerince, az Al-Duna varázslatos tájai, a Bihar barlangjai és sáfránymezői és ezer más látni- és felfedeznivaló itt van csak a szomszédban. Fedezd fel velünk a Kárpát-medencét!

Természet

Természetjárók vagyunk, köztünk kikapcsolódhatsz, feltöltődhetsz. Természetjárás során nem vagyunk teljesítményorientáltak: inkább gyönyörködünk a természet kis és nagy titkaiban, mindig van elég időnk fényképezni és felfedezni, mi sosem sietünk. Igyekszünk, hogy velünk minden generáció megtalálja a számítását, minden, átlagos fizikai kondival rendelkező személy jöhet velünk túrázni. Mottó: gyalogolni jó!

Egzotikus, távol(abb)i úticélok

Imádjuk a Kárpátokat, de néha kell egy kis tengeri levegő is. Természetjáró gyalogtúrákat, aktív utazásokat szervezünk egyre több „egzotikus” helyszínre. Egyre bővülő kínálatunkban megtalálható Madeira, az Azori-szigetek, Tenerife, a Zöld-foki szigetek, Horvátország, Ciprus, stb.

Ha utazni szeretnél, kérd egyéni ajánlatunkat. Több fő jelentkezése (4 – 8) esetén személyre szabott ajánlatokat dolgozunk ki, minden általunk ismert helyszínre. Ne habozz: vedd fel velünk a kapcsolatot, kérj személyre szabott utazást és éld át velünk életed élményét!

 

www.regi.karpatklub.hu

Ezen a linken érhető el a régi honlapunk.

Gál Levente

Túravezető

Kérdésed van?
Keress fel minket bátran!

E-mail

karpatklub.erdely@gmail.com

Telefon

+40 744 273 515

Facebook

Csatlakozz csoportunkhoz!

Kárpát Klub

www.karpatklub.hu